Fill out my online form.

REKRYTOINTI

 

TYÖPSYKOLOGEJA

Helsinkiin, Lappeenrantaan ja Joensuuhun

 

Psykologitoimisto Talent Oy on vuonna 2009 perustettu työpsykologian asiantuntijayritys. Tuotamme työpsykologisia palveluita työterveyshuollon ja yrityselämän tarpeisiin. Keskeisiin tuotteisiin kuuluvat työterveyshuollon, henkilöarvioinnin, valmennuksen, työnohjauksen ja coachingin sekä kuntoutuspsykologian palvelut. Toimimme Etelä- ja Itä-Suomen alueilla. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä ja työyhteisöjä tunnistamaan ja hyödyntämään potentiaalinsa, ja näin toteuttamaan omat unelmansa.

Etsimme joukkoomme työ- ja työterveyspsykologiasta intohimoisesti kiinnostunutta psykologia. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta uraasi aloitteleva ammattilainen. Työterveyspsykologin pätevyyden katsomme eduksi ja myös itseohjautuvuuden sekä kiinnostuksen kehittää omaa ja oman työyhteisön osaamista.

Tarjoamme sinulle joustavaa, itse määrittelemääsi työaikaa. Näin voit vaikuttaa myös omaan palkkaasi. Näiden lisäksi tarjoamme ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja kasvumahdollisuutta aina osakkaaksi asti.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Tiedustelut: tommi.telanto@psytalent.fi

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 30.10.2018 mennessä:

juhani.kuittinen@psytalent.fi

www.psytalent.fi